Produse cosmetice profesionale de la Pure Shop

Hubislab

V-am povestit in nenumarate randuri despre importanta ingrijirii faciale si despre atentia pe care trebuie sa i-o acordam tenului zi de zi. Si nu, nu este de ajuns o simpla demachiere, ci trebuie sa ne preocupe si curatarea in profunzime a tenului si hidratarea acestuia.

Din pacate insa, atunci cand vine vorba de procesele de curatare si hidratare, produsele cosmetice disponibile in farmacii si in magazinele de profil nu sunt intotdeauna suficiente, motiv pentru care trebuie sa apelam la tratamente faciale si la produse cosmetice profesionale.

Asa cum va spuneam intr-un articol precedent, eu merg deja la tratamente faciale la Pure Salon, insa, pentru a veni in sprijinul acestora si a le mentine efectele pe termen lung, este nevoie si de produse cosmetice pe masura. Din acest motiv, Pure Salon a lansat Pure Shop, un magazin online cu produse cosmetice coreene de o calitate superioara, HUBISLAB.

HUBISLAB este un brand de produse cosmetice profesionale, bazat pe studii de cercetare-dezvoltare in domeniul dermatologic, care are ca scop furnizarea de solutii pentru a avea o piele sanatoasa si frumoasa de-a lungul intregii vieti.

Filosofia brandului are la baza 3 principii:

  • Inovatie – prin ingrediente care sunt benefice pentru piele
  • Eficienta – prin imbunatatirea continua a formulelor cosmetice
  • Creativitate – prin dezvoltarea de noi produse pe baza actiunilor de cercetare-dezvoltare

Produsele HUBISLAB contin doar ingrediente eficiente si sigure, iar ingredientele care nu sunt considerate a fi optime pentru piele (Paraben, Benzophenone, Benzyl Alcohol etc.) au fost eliminate. Si, nu in ultimul rand, HUBISLAB cuprinde o mare varietate de produse cu o adresabilitate pentru toate tipurile de ten si probleme specifice tenului. Eu folosesc pentru curatare si hidratare Moisture Max Cleansing Foam in combinatie cu serul facial pe baza de acid hialuronic si sunt super incantata de rezultate.
Va invit si pe voi sa aruncati o privire pe www.pureshop.ro si sa va alegeti produsul potrivit pentru tipul vostru de ten!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial