Povestea cununiei noastre

Cununie in timp de pandemie

Nu stiu cand, dar a trecut deja o saptamana de cand, oficial, sunt doamna Popescu 🙂. Si abia acum am prins momentul sa scriu acest articol, care nu este unul structurat si organizat asa cum v-am obisnuit, ci este un articol despre cum am simtit si am trait experienta organizarii uneia dintre cele mai importante zile din viata noastra.

Ca sa incep cu inceputul, noi am stabilit data cununiei inca din luna februarie, cand traiam vremuri normale si nu ne confruntam cu pandemii. Am pornit de la ideea unei petreceri simple, la piscina noastra din Slatina, cu familia si cu prietenii, idee care prin luna iunie a luat amploare, cand am decis sa inchiriem cort de evenimente, firma de catering, dj, barman etc., ca na, o data in viata faci cununia si, in plus, cine s-ar fi ocupat de toate acestea?🙂.

Si uite asa a inceput partea grea: un mare stres generat de organizarea de la distanta a evenimentului, intrucat ne era imposibil sa facem atatea drumuri la Slatina pentru a pune totul cap la cap. Un mare stres pentru mine, evident, care vreau sa am totul sub control, Andrei este mai detasat.  Asta ca sa nu mai vorbim de contextul general creat de pandemie, tensiune si restrictii, care nu de putine ori ne-au facut sa ne punem intrebarea daca sa mai facem sau nu cununia si pe cine sa invitam.

Pe parcursul a doua luni am reusit sa avem totul pus la punct si, bineinteles, am avut si sprijinul neconditionat al parintilor nostri, asa ca nu ne mai ramanea decat sa asteptam ziua cea mare si sa speram ca nu se instituie iar vreo stare de urgenta in ultimul moment.

Cred ca este inutil sa va mai spun daca am avut emotii, pentru ca da, am avut din plin si, din pacate, nu au aparut chiar in ziua cununiei, ci cu vreo 3 zile inainte, suficient cat sa imi consume toata energia si sa nu ma lase sa mananc si sa dorm. Insa am #rezistat cu brio si, surprinzator, mi-au disparut cu totul cand am ajuns la Casa Casatoriilor si, pentru cateva momente, i le-am transmis lui Andrei.

Asa cum probabil multi dintre voi stiti, ceremonia de la Starea Civila a fost foarte scurta, nici nu am apucat sa ne dezmeticim si eram deja casatoriti 🤪, apoi a urmat partea cu pozele si, bineinteles, petrecerea la piscina, mai pe romaneste, masa si dansul.

Momentul in care a inceput petrecerea a coincis si cu momentul relaxarii noastre, am uitat de emotii si ne-am distrat alaturi de familiile si de prietenii nostri, si, bineinteles, am primit muuuulte flori si cadouri! Evenimentul s-a terminat la ora 12:00 noaptea, conform normelor in vigoare, iar oboseala si emotiile acumulate si-au spus cuvantul inca doua-trei zile dupa, cand am incercat sa rememorez toate momentele de la cununie (nu cred ca am reusit nici pana acum, astept pozele 😁). Dar chiar si asa, cu toata emotia, agitatia si stresul, cu toate restrictiile de distantare sociala,fara imbratisari si fara pupaturi, cum ar fi normal, ziua de 04 septembrie 2020 va ramane una dintre cele mai frumoase pentru noi!

Post Comments (1)

  1. Casă de piatră, frumoșilor, fiți fericiți până la adânci bătrâneți, alături de bucuria părinților!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook0