3 recomandari de seriale pentru perioada de izolare

modern family serial

Seriale,seriale,seriale

Cand vine vorba de filme si seriale, gusturile mele si ale lui Andrei nu coincid deloc. Eu (normal: )) prefer comediile romantice si filmele siropoase, in vreme ce lui ii plac filmele de actiune, SF-urile si asa mai departe.

De-a lungul timpului insa, am cazut de acord asupra a trei seriale, pe care le-am urmarit amandoi si, culmea, ne-au si placut. Este vorba de “Young Sheldon”, “Modern Family”, pe care le gasiti pe HBO GO si “Suits”, pe Netflix.

Young Sheldon 1.Young Sheldon (Tanarul Sheldon) este un serial de comedie numai bun de vazut in vremurile acestea tensionate, fiind un prequel pentru “Teoria Big Bang”. Personajul principal este Sheldon Cooper, un baietel de 9 ani, pasionat de fizica si cu o inteligenta iesita din comun, dar inadaptat social si cu o gramada de temeri. Fiind un mic geniu, Sheldon merge deja la liceu si incearca sa se adapteze, confruntandu-se cu fel de fel de situatii amuzante. Actiunea se concentreaza in jurul familiei lui Sheldon (mama, tata, sora geamana, fratele mai mare si bunica), iar replicile lui pe parcursul intregului serial sunt de-a dreptul siropoase.

modern family 2.Modern Family (O familie moderna) este un serial de comedie de familie, care are in centrul atentiei clanul Pritchett-Dunphy-Tucker, o familie complexa si amestecata, ce locuieste in suburbiile Los Angeles. Familia Pritchett este formata din Jay Pritchett (bine cunoscutul actor Al Bundy), cea de-a doua sotie a acestuia, Gloria, o columbianca extrem de atragatoare si fiul ei, Manny, un baiat tare inteligent si sensibil. Familia Dunphy este formata din Claire (fiica lui Jay), Phil(sotul) si cei 3 copii, Alex, Luke si Hailey, iar familia Tucker este o familie de gay, ai carei membri sunt Mitch (fiul lui Jay), Cam (partenerul sau) si Lily, fetita lor adoptata din Vietnam. Cele trei familii ne ofera o perspectiva onesta, dar amuzanta, despre dinamica primitoare si deseori complicata a familiei moderne, despre adaptare si situatii de viata pe care le intalnim cu totii pe parcursul existentei.

suits 3.Suits (Costume) este un serial de drama legala, a carui actiune se petrece intr-o firma de avocatura din New York. Personajele principale sunt Mike Ross si Harvey Specter care rezolva, impreuna, o multime de cazuri care mai de care mai complicate. Desi nu a studiat niciodata dreptul, Mike Ross are cunostinte la fel de temeinice ca ale unui avocat. Avand mare nevoie de bani, el accepta sa transporte o geanta cu marijuana si, evitand la limita politistii, ajunge, pur intamplator, in camera unde Harvey Specter, un renumit avocat, tinea interviuri de angajare pentru a-si gasi un asociat. Datorita faptului ca stie foarte bine legea, Harvey il angajeaza pe Mike, desi conditia esentiala pentru a face parte din renumita firma de avocatura era sa fi absolvit Harvard. Ei incep sa lucreze impreuna, ascunzand faptul ca Mike este un impostor. Se va descoperi oare, pe parcurs, marele secret? Va las pe voi sa aflati!:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook