Urban Forest House – work in progress

Urban Forest House

V-am aratat si recomandat deja, in nenumarate articole, locatii superbe din Romania, pe care merita sa le vizitati. Acum a venit randul insa sa vorbim despre propriul nostru proiect de turism pe care abia asteptam sa il finalizam si despre care va vom spune acum doar cateva cuvinte. Este vorba despre Urban Forest House din Porumbacu, judetul Sibiu, un mic complex in mijlocul naturii ce va cuprinde casute de vacanta amenajate si dotate conform ultimelor standarde. 

Si, pentru ca este proiectul nostru de suflet si ne dorim sa iasa totul perfect, am decis sa apelam, pentru amenajarea locatiei, la o firma specializata in design interior, care sa poata transpune in realitate ideile noastre. 

Dupa cateva cautari amanuntite, am avut norocul de a-i intalni pe Silviu Dumitru si Cristi Dobrogeanu, doi colegi de facultate, de job, dar si prieteni buni, care au decis, la inceputul acestui an, sa infiinteze un studio de design interior – Spectra Studio. Asa ca i-am contactat si am stabilit o intalnire pentru a le povesti in detaliu ce ne dorim, ce asteptari avem si, bineinteles, pentru a vedea daca rezonam si daca suntem pe aceeasi lungime de unda, ceea ce, din fericire, s-a intamplat. 

Dupa o discutie libera de aproximativ 2 ore, ne-am dat seama ca suntem pe drumul cel bun, le-am trasat niste directii baietilor de la Spectra Studio, iar ei si-au luat notite si au pus toate intrebarile necesare, asa cum fac adevaratii profesionisti. Ulterior, in discutiile ce au urmat, le-am oferit si toate detaliile tehnice, precum si lista cu piesele de mobilier, electrocasnicele si decoratiunile interioare pe care le-am achizitionat deja, urmand sa primim in cateva zile si randarile cu propunerile de amenajare.  

Va aratam ce a iesit in imaginile de mai jos si promitem ca in cateva luni sa avem si primele poze live.

Iar pe Silviu si Cristi, cei doi membri fondatori ai Spectra Studio, ii recomandam cu mare drag si caldura pentru ca ne-au fost alaturi in conturarea proiectului nostru, pentru ca ne-au inteles ideile, au dat dovada de promptitudine, profesionalism si foarte multa rabdare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook