Salut! Suntem Alexandra si Andrei si impreuna formam echipa din spatele blogului Bronzaniada, dar suntem o echipa si in viata de zi cu zi! 🙂

Alexandra Popescu (Ungureanu)

Sunt absolventa a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice si a Scolii de Televiziune si ultimii ani din viata i-am petrecut facand ceea ce imi place mie cel mai mult: PR, copywriting, organizare de evenimente si Social Media. Daca vrei sa afli mai multe, click aici .

Sunt pasionata de calatorii, imi place sa descopar locuri, culturi si oameni noi, motiv pentru care veti gasi pe blog si recenzii despre locurile pe care le-am vizitat.

Pentru colaborari pe blog, organizare evenimente sau activitati de PR, ma puteti contacta la adresa de email: alexandramungureanu@gmail.com.

Andrei Popescu

Sunt absolvent al Facultatii de Management Turistic si Comercial si al Masterului “Administrare si Negociere in Afaceri”. De peste 12 ani, lucrez in implemantarea de proiecte pe Fonduri Europene, iar 8 ani am administrat si un complex de agrement din Slatina, orasul meu natal. In urma cu 2 ani am infiintat si o firma de transport persoane.  

Si toate cele mentionate mai sus ma fac sa va impartasesc urmatoarele randuri: sunt pasionat de fotografie, puzzle-uri si de calatorii, motiv pentru care am si urmat facultatea si masterul din cadrul Facultatii de Turism.

Impreuna cu Alexandra, vreau sa dau curs unei noi provocari: blogosfera romaneasca. Nu veti citi prea multe articole scrise de mine, insa promit sa va asigur partea tehnica si vizuala😊.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook0