Condiții generale pentru utilizarea site-ului

 Dragi cititori, vă mulțumim că vizitați site-ul www.bronzaniada.ro și sperăm că articolele noastre vă vor fi utile și pe plac. Utilizarea acestui site de către voi este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor generale de acces și de utilizare, de aceea vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de mai jos.

 

Bronzaniada este proprietarul acestui site. Articolele, fotografiile, logo-ul Bronzaniada, precum şi toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea Bronzaniada, sunt protejate în conformitate cu reglementările referitoare la dreptul de autor și nu pot fi utilizate decât cu acordul scris al autorilor. Folosirea, fără acordul scris Bronzaniada, a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 

Articolele publicate pe site-ul bronzaniada.ro reprezintă, de cele mai multe ori, opinia personală a autorilor, scopul acestora fiind informarea utilizatorilor. De aceea, autorii blogului nu vor putea fi considerați răspunzători pentru prejudiciul cauzat altor persoane a căror opinie este contrară.

 

De asemenea, articolele care fac referire la avantajele folosirii unor produse, vizitării anumitor locații etc. reprezintă reflectarea propriilor opinii ale autorilor, iar aceștia nu sunt responsabili pentru calitatea produselor și serviciilor pe care le promovează.

 

Utilizatorii care vizitează site-ul bronzaniada.ro pot să publice comentarii la articolele publicate prin completarea unor câmpuri care se referă la numele și adresa de e-mail a respectivelor persoane.

Bronzaniada.ro își rezervă dreptul de a ignora comentariile și mesajele cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun fel viața privată a altor persoane și încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook