Casa Sedra – cazare unicat in inima Brasovului

casa sedra

Iubim Brasovul mereu si oricum. Il iubim primavara, pentru ca este verde si proaspat. Il iubim vara, pentru ca putem respira o gura de aer curat si ceva mai rece decat canicula pe care o induram in Bucuresti. Il iubim toamna, datorita culorilor superbe pe care le are si il iubim iarna pentru magia pe care ne-o ofera, pentru atmosfera de poveste si frumusetea targului de Craciun. Il iubim atat de mult incat nu de putine ori ne-a trecut prin cap sa lasam capitala si sa ne mutam in Brasov.

Si, tocmai pentru ca ne place atat de mult, ne-am facut un obicei din a-l vizita de mai multe ori pe an, dar mai ales in luna decembrie, cand targul de Craciun este in floare si tot orasul este impodobit intr-un mare fel. Ca de fiecare data, am cautat si acum o cazare noua, speciala si am ales Casa Sedra, o locatie cu o poveste foarte frumoasa, situata la doi pasi de centrul Brasovului, pe o strada linistita si retrasa.

Casa Sedra este un proiect de familie si de suflet, ce a fost deschisa catre public in urma unor investitii majore in anul 2019. Izabela, proprietara locatiei, ne-a povestit ca pana acum cativa ani Casa Sedra a fost casa parinteasca, casa in care ea, fratele si parintii ei au crescut si locuit. Datorita pozitiei excelente, dar si a fapului ca parintii doreau sa se retraga spre un spatiu mai mic, Izabela a decis sa transforme casa parinteasca intr-o unitate de cazare si sa transmita mai departe, oaspetilor sai, atmosfera calda de familie de care ea s-a bucurat de-a lungul intregii vieti.

Zis si facut! Iar in urma unor schimbari si renovari majore cu ajutorul unui designer de interior, dar si a unor investitii considerabile, casa parinteasca a devenit Casa Sedra, o casa cu 5 camere unicat (4 duble si una tripla), in care atentia la detalii primeaza, o bucatarie complet mobilata si utilata si o terasa de unde poti admira Brasovul in toata splendoarea lui.

Noi ne-am cazat in camera nr.1, o camera spatioasa si luminoasa, cu vedere la strada, dar, in acelasi timp, invaluita intr-o liniste cum mai intalnesti doar pe ulitele de la sat. Si, pentru ca am prins si o zi ploioasa pe parcursul sederii noastre, am petrecut destul de mult timp la interior, am lucrat, ne-am uitat la filme si am fost cuprinsi de o asa stare de bine incat am avut impresia ca suntem chiar la noi acasa (nu stiu cum sunteti voi, dar eu nu prea imi gasesc locul cand nu sunt acasa, desi imi place atat de mult sa calatoresc).

Ca de fiecare data, va invit sa va convingeti de cele spus mai sus cu o galerie foto, iar daca vreti si voi sa va bucurati de magia zilelor de iarna la Brasov, rezervati-va repede o camera! Se dau ca painea calda☺️ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook