Hermanns Hotel Sibiu

Hermanns hotel sibiu

În inima României, orașul Sibiu îți deschide porțile către o experiență de călătorie fascinantă, unde istoria se împletește armonios cu farmecul contemporan. Cu o istorie bogată și străzi pline de poveste, Sibiu se remarcă nu doar ca un punct de atracție turistică, ci și ca fiind gazda unui târg de Crăciun devenit celebru în întreaga Europă, pe care, bineînțeles, nu am vrut să îl ratăm, dacă tot am început sezonul de iarnă cu vizite la târgurile de Crăciun. Târgul de Crăciun din Sibiu devine o adevărată poveste desprinsă din basme. Iluminatul festiv, miresmele de cozonaci și vin fiert, atelierele meșteșugărești și spectacolele de teatru de păpuși aduc bucuria sărbătorilor în inimile tuturor.

Așadar, după mini-vacanța de 1 decembrie ne-am făcut bagajele și am dat o fugă de 2 zile la Sibiu, atât pentru a vedea târgul de Crăciun, cât și pentru a descoperi o nouă locație de cazare, Hermanns Hotel Sibiu.

Hermanns Hotel Sibiu este un hotel nou, de 4 stele, situat, într-o zonă liniștită, dar foarte aproape de Mall Promenada, de Cetatea Sibiului și la 10 minute de mers cu mașina de centrul Sibiului.
Hotel Hermanns dispune de 71 de camere, single, double și de familie, iar noi am optat pentru o cameră deluxe cu terasă, de la etajul 6, de unde poți admira întreaga panoramă asupra Sibiului.

Camerele sunt amenajate super modern și dotate cu tot ceea ce ai nevoie pentru o vacanță confortabilă sau pentru o călătorie în scop profesional. Și, pentru că Hermanns Hotel ne-a plăcut atât de mult, am făcut și un top al motivelor pentru care merită să vă cazați aici!

• Camere confortabile și spațioase: Fiecare cameră emană eleganță și confort, oferind o atmosferă plăcută și odihnitoare. Unele camere dispun de terasă privată, iar priveliștea este, parcă, desprinsă dintr-un tablou. Fiecare cameră este dotată cu minibar, seif, baie privată, articole de toaletă (gel de duș, șampon, balsam, loțiune de corp) și papuci.

• Spațiu pentru conferințe și evenimente corporate: Hotelul Hermanns dispune de 2 săli moderne de conferințe, dotate cu videoproiector, sound system, ecran proiecție, pointer, flipchart, acces la internet. Capacitatea sălilor este de până la 100 de persoane.

• Gastronomie rafinată: Restaurantul hotelului, Roter Ofen, este deschis și publicului larg, nu doar oaspeților cazați în hotel. Restaurantul te așteaptă cu preparate rafinate din bucătăria internațională și locală, iar pizza este coaptă în cuptor cu lemne, chiar în văzul tău. Noi am încercat burgerul, salata de vită, pizza quattro formaggi, biban cu ratatouille de legume și papanași, toate au fost absolut delicioase. Tot în restaurantul Roter Ofen se servește și micul dejun, care este foarte variat, având preparate pentru toate vârstele și gusturile. În restaurantul hotelului se pot organiza și evenimente private, precum nunți, botezuri, aniversări, petreceri de Crăciun și, bineînțeles, petrecerea de Anul Nou.

• Oază de Relaxare: Spa-ul hotelului este deschis atât pentru oaspeții hotelului, cât și pentru persoanele din afara hotelului, care doresc o zi plină de relaxare și răsfăț. Spa-ul include piscină interioară, spații de lounge, Hamam, baie de aburi, terapie cu sare, saună cu arome, saună finlandeză, fântână de gheață și masaj, iar rezervările se fac la recepția hotelului. O zi la Spa pentru oaspeții hotelului este de 120 lei, iar pentru oaspeții din afara hotelului 140 lei.

Și, la final de articol, am pentru voi încă o veste bună: dacă încă nu aveți planuri pentru petrecerea de Anul Nou, Hermanns Hotel Sibiu încă mai are disponibilitate, iar întreaga ofertă este disponibilă aici.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook0