Moon Resort – Tiny House Busteni

Moon Resort Romania

Moon Resort – primul resort de casute mobile din Romania

Stiti deja cu totii ca eu si Andrei suntem calatori convinsi si obisnuiam, pana la declansarea pandemiei, sa plecam frecvent in vacante si city break-uri, in tara sau in strainatate. Data fiind insa situatia actuala, am preferat sa ne protejam pe cat posibil si, de la ridicarea starii de urgenta si pana in prezent, am ramas cumintei, acasa, chiar daca nu trece o zi fara sa ne apuce dorul de duca.

Totusi, zilele trecute, am profitat de faptul ca a fost ziua lui Andrei si am decis sa plecam 3 zile hai hui prin tara (la munte, evident), intr-un loc linistit si retras, unde sa nici nu ne expunem prea tare. Si, pentru ca voiam sa mergem intr-un loc nou, am inceput sa cercetam si uite-asa am gasit Moon Resort Romania, din Busteni, paradisul in care te refugiezi departe de ochii lumii.

Moon Resort este un complex de casute mobile, toate cu vedere spre muntii Bucegi, deschis de cateva luni si situat la doar 700 de metri de Castelul Cantacuzino din Busteni. Complexul cuprinde, momentan:

  •  2 casute cu 2 dormitoare cu baie proprie, living, chicineta, terasa si gradina – Moon Callisto 1 si 2.
  •  3 casute pentru cupluri, cu un dormitor, baie, terasa si gradina –  Juliet 1, 2 si 3.

Am spus momentan pentru ca alte 2 casute pentru cupluri sunt in constructie, numai ca, acestea nu au o terasa, ci un rooftop. How cool is that?

Noi ne-am cazat in casuta Juliet 3 si am fost placut impresionati de cand am ajuns: curatenie impecabila, totul nou, modern, dar, in acelasi timp cosy si cu un sentiment ca esti si te simti ca acasa. Ca sa nu mai vorbesc de superba priveliste spre munte de la care, pur si simplu, iti este greu sa iti iei ochii. Casuta este dotata cu tot ceea ce ai nevoie pentru un sejur de vis, iar semineul si plasma uriasa conectata deja la Netflix si Hbo GO completeaza perfect decorul. Si, o mare bila alba din partea mea vine pentru linistea deplina de care ne-am bucurat, efectiv nu auzi nici un zgomot de afara.

Complexul nu are restaurant, insa, la doar 2 minute distanta este Casa Freya, unde se pot servi micul dejun, pranzul si cina. Noi am mancat de 4 ori acolo pe durata sederii, mancarea este foarte buna si diversificata, iar preturile rezonabile. 

Asadar, daca sunteti in cautarea unui loc departe de agitatia cotidiana, unde cuvintele cheie sunt RELAXARE si INTIMITATE si de unde poti vedea muntii stand in pat, iti recomandam cu caldura Moon Resort. Noi abia asteptam sa revenim cand vor fi gata si celelalte casute si sa admiram apusul de pe rooftop 😏.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial