Private Chalet – Cazare Moieciu de Jos

Lista recomandarilor noastre de cazare creste de la zi la zi si ne bucuram de fiecare data cand descoperim cate-o locatie aparte, ce merita promovata si cunoscuta de cat mai multa lume. Iar astazi avem in centrul atentiei Private Chalet din Moieciu de Jos, o pensiune cocheta inaugurata in luna decembrie 2022, unde va puteti bucura de cateva zile relaxante si linistite alaturi de familie si prieteni.

Cladirea ce adaposteste astazi pensiunea Private Chalet a fost gandita, initial, ca o casa pentru membrii familiei proprietarului. Insa, planurile s-au schimbat, casa nu a mai fost finalizata, iar acum 2 ani, fiul proprietarului a decis sa o transforme intr-o pensiune si a inceput lucrarile de reamenajare.

Private Chalet din Moieciu de Jos dispune de 4 camere, fiecare cu baie proprie, de un living superb, spatios si luminos si de 2 terase, de o bucatarie complet utilata, o curte imensa cu gratar, loc de joaca si foisor in curs de amenajare.

Ceea ce ne-a placut foarte mult la Private Chalet este atmosfera si starea de bine pe care o transmite, acea stare care te face sa te simti ca acasa. Piesele de mobilier sunt alese cu multa atentie si mult bun gust, totul este simplu si cosy, dar unitar. Iar una dintre cele 4 camere este cu totul specială, avand doi dintre pereti realizati doar din sticla.

Cred ca va puteti imagina cum este sa te trezesti dimineata si sa cuprinzi tot peisajul intr-o singura privire. Va spunem noi: e minunat! Si cand prinzi 2 anotimpuri in 2 zile – iarna si primavara – experienta e cu atat mai interesanta.

Private Chalet nu pune la dispozitia oaspetilor si servicii de masa, ci doar cafea si ceai. Insa, cu masina, ajungeti in doar 3 minute pana la cel mai apropiat restaurant si in doar 10 minute pana in Bran.

Private Chalet se inchiriaza doar integral, iar pretul este mai mult decat decent: 300 lei/noapte/2 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook