Serenity Resort – coltul de rai din Codlea

Serenity Resort

A trecut ceva vreme de cand nu m-ati mai vazut pe aici, dar am lipsit motivat. Am fost implicata in multe proiecte, am avut de organizat nunta, am stat cu sufletul la gura cu restrictiile, m-am stresat, am obosit, dar acum gata, totul este bine si la locul lui si suntem extrem de fericiti ca am avut parte de o nunta exact asa cum ne doream si imaginam.

Si, asa cum e firesc, dupa nunta urmeaza luna de miere sau macar saptamana 😂. Noi intentionam sa planificam o vacanta intr-o destinatie exotica, dar, cum multe agentii ne-au sfatuit sa mai asteptam cateva luni si sa nu ne avantam cu plecarea momentan, am decis sa plecam intr-o calatorie in Romania. Asa ca ne-am ales cateva destinatii si locatii care sa ne reprezinte, care au o poveste in spate si care au ceva aparte, ceva special si am pornit la drum catre prima dintre ele, imediat dupa nunta.

Este vorba despre Serenity Resort, situat in Codlea, la doar cateva minute de Brasov – un complex cu 13 casute, un apartament, o sala de evenimente si un restaurant, inconjurate de munti, lacul cu pesti si lebede si multe spatii verzi atent ingrijite. Si va spun sincer, nici nu puteam alege un loc mai potrivit unde sa ne petrecem prima zi dupa nunta, cand eram rupti de oboseala si nu ne doream decat liniste si odihna.

Serenity Resort
Serenity Resort

Ne-am cazat intr-una dintre cele 13 casute, cu geamuri panoramice si o priveliste superba spre munti si spre lac si cu ponton propriu, unde ne-am petrecut o buna parte din timp. Si, ceea ce am apreciat extrem de mult a fost faptul ca, desi duminica seara in resort a avut loc un eveniment in ballroom, noi nu am auzit absolut nimic in camera. Si nu, nu a fost din cauza oboselii noastre, caci eu nu dorm cu zgomot nici daca-s nedormita de 5 zile 😳, ci a fost pentru ca totul este foarte bine izolat fonic.

Serenity Resort
Serenity Resort

Mesele le-am servit la restaurantul complexului, Grace by the Lake, un restaurant amenajat cu mult bun gust si care respecta aceeasi cromatica și acelasi stil ca si camerele. Micul dejun este inclus in pretul cazarii si este a la carte, asadar va puteti alege dintr-o multitudine de optiuni, iar pentru pranz si cina meniul este diversificat si, cu siguranta, veti gasi ceva pe gustul vostru. Plus ca au niste preparate homemade delicioaaase, cum ar fi pate-ul cu coniac, painicile de la micul dejun, pastele, siropul de soc etc. Iar toate acestea sunt completate de un personal mai mult decat amabil, politicos si dispus sa te ajute la orice pas.

Serenity Resort - Grace by the Lake
Serenity Resort - Grace by the Lake
Serenity ResortSerenity Resort

Singurul nostru regret in ceea ce priveste Serenity Resort este ca nu am putut sta mai mult, datoria ne chema 😅. Insa ne-am planificat acum o noua calatorie, despre care va povesteam la inceputul articolului si voi reveni, la cald, cu noi povesti si recomandari de locatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook0